Travis Scott, Paris’te kaldığı bir otelde, korumasıyla yaşadığı bir tartışma sonucunda tutuklandı; ancak kısa süre içinde serbest bırakıldı. Olay, 9 Ağustos 2024 sabahında George V Oteli’nde meydana geldi. Paris savcılığı, sabah 5:00 civarında polisin otel için çağrıldığını ve Travis Scott’ın bir güvenlik görevlisine saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındığını açıkladı. Savcının ifadesine göre, güvenlik görevlisi, Travis Scott'ı korumasından ayırmak için müdahale etmişti. Bu olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylar incelenmeye devam ediyor.

 

Travis Scott’ın temsilcisi, olay hakkında yaptığı açıklamada, "Travis Scott, herhangi bir suçlama olmaksızın serbest bırakıldı" ifadesini kullandı. Temsilci, olay sırasında ne Scott'ın ne de güvenlik görevlisinin yaralandığını belirtti. TMZ’nin bildirdiğine göre, Scott bu olayla ilgili olarak herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalmayacak.

 

Travis Scott, Paris’te 2024 Olimpiyat Oyunları’nı izlemek amacıyla bulunuyordu ve yaşanan olay, Paris'teki ziyaretine gölge düşürdü. Perşembe gecesi, Scott, ünlü rapçi Quavo ile birlikte ABD’nin Sırbistan’a karşı oynadığı erkekler basketbol maçını izlemek için sahadaydı. Bu maç, ABD'nin büyük bir geri dönüş yaparak Fransa ile altın madalya maçına yükselmesiyle sona erdi. Scott ve Quavo, bu heyecan verici anları saha kenarından izleme fırsatı buldular.

 

Travis Scott’ın Paris ziyareti, sadece yaşanan bu olayla sınırlı kalmadı. Ziyaretinin başlarında, Scott bir stüdyo seansının ardından paparazziler tarafından rahatsız edilince öfkelendi. Paparazzilere sert bir tepki göstererek, “En tuhaf insan topluluğuyla karşılaştım. Uyuyun, kaç yaşındasınız? Hepiniz bunun için çok büyüdünüz. Gidip bir şeyler yapın” dedi. Bu sözler, Scott’ın paparazzilerle yaşadığı gerginliğin boyutunu açıkça ortaya koydu.